posude za sladoled

Posude za sladoled

Posude za sladoled iz naše ponude predstavljaju neizostavni dodatak vašem letnjem asortimanu, pružajući vam mogućnost da svoje poslastice plasirate na najbolji način u toplim letnim danima. Uživanje u hladnom sladoledu pod blistavim suncem je neprocenjivo iskustvo. Kako biste svojim kupcima pružili najbolje, važno je imati posude koje će čuvati svežinu i kvalitet njihovih omiljenih ukusa.

Motospeed je brend koji razume potrebe vašeg poslovanja i zato vam nudi širok asortiman kartonskih i plastičnih posuda za sladoled. Naša strast prema kvalitetu i inovaciji odražava se u svakom proizvodu koji nudimo.

Pogledajte asortiman posuda za sladoled, a one koje vas zainteresuju možete izabrati za upit i zahtevati cenovnik ili/i besplatne uzorke… nastavi sa čitanjem ➥


Plastične posude za sladoled

U našem asortimanu plastičnih posuda za sladoled možete pronaći tri različita modela, od kojih dva dolaze sa poklopcima:

  • Plastične posude za sladoled FT-156 (bez poklopca)
  • Plastične posude za sladoled L-250 + poklopac (L-255)
  • Plastične posude za sladoled Fi-100/45 sa poklopcem

Pored sladoleda mogu se koristiti i za pakovanje drugih poslastica, kao što su mafini, žito, šlag, puslice i drugi slični konditori.

Kartonske posude za sladoled

Ako tražite ekološki prihvatljiviju opciju, naše kartonske posude su idealan izbor. Dostupne u veličinama od 100 i 200 mililitara, ove posude su ne samo prijatne za okruženje već su i privlačne oku. Sa četiri boje na raspolaganju – ljubičastom, roze, zelenom i žutom – možete dodati boju i živost vašem štandu sa sladoledom.

Kašičice za sladoled

Da biste upotpunili celokupno iskustvo, ne zaboravite naše kašičice za sladoled od plastike. Sa njima, vaši kupci će moći da uživaju u svakom zalogaju.

Nadmašite očekivanja sa našom linijom posuda za sladoled koje su tu da vam pomognu da ostvarite svoje poslovne ciljeve, pružajući vam kvalitet, praktičnost i stil. Dopustite nam da budemo vaš partner u poslovanju i zajedno donesemo osveženje na svaku ulicu, svaki događaj i svako okupljanje, jer letnji užici su najslađi uz Motospeed posude za sladoled.