Poručite besplatne uzorke Izaberite proizvode koji Vas interesuju Pošaljite zahtev za slanje besplatnih uzoraka Sačekajte kurira koji će Vam uručiti uzorke

Pretraživanjem proizvoda na našem sajtu biće Vam ponuđeno dugme Izaberi za upit uz pomoć kojeg možete vršiti jednostavnu selekciju proizvoda koji Vas interesuju.

Nakon što ste pregledali sve proizvode i izabrali one koji Vas interesuju potrebno je da posetite stranicu Izabrani proizvodi i proverite da li su svi proizvodi koji Vas interesuju tu izlistani.

Ako ste slučajano izabrali proizvod koji Vas ne interesuje sa ove stranice ga možete odstraniti iz selekcije, a ako ste neki proizvod zaboravili da izaberete, neophodo je da ga ponovo pronađete i izabrete. Kada budete zadovolji sa selekcijom izabranih proizvoda posetite stranicu Pošalji upit, što može biti urađeno na 2 načina: klikom na dugme Nastavi sa izabranim proizvodima koje se nalazi na stranici Izabrani proizvodi, ili izborom linka Pošalji upit koji se nalazi u monitoru izabranih proizvoda sa desne strane.

Ovde treba da popunite neophodne podatke, a u okviru opcije Vrsta upita izaberite Pošalji besplatne uzorke. Kada se složite sa našim uslovima upotrebe sajta, možete kliknite na dugme Pošalji upit.

Nakon slanja upita kontaktiraće Vas naš predstavnik radi potvrde slanja uzoraka. Posle par dana uzorci će biti isporučeni na navedenu adresu.