Plastična ambalaža za hranu

Plastična ambalaža za hranu donosi mnoge prednosti u svakodnevnom životu, pružajući praktična i efikasna rešenja za pakovanje hrane. Bez obzira na vrstu hrane ili potrebu za transportom, plastična ambalaža pruža sigurno, higijensko i ekonomično rešenje za pakovanje, prodaju i dostavu hrane.

Pogledajte asortiman plastične ambalaže za hranu u nastavku, a posude koje vas interesuju možete izabrati za upit i zahtevati cenovnik ili/i besplatne uzorke, pa i prezentaciju izabranih proizvoda. nastavi sa čitanjem ➥


Motospeed nudi širok asortiman plastične ambalaže za hranu, uključujući posude od polipropilena, PET ambalažu za hranu, PP menu box posude za ketering i plastične tanjire, pružajući korisnicima i ugostiteljima raznovrsne opcije za pakovanje i serviranje hrane.

Posude za hranu od polipropilena

Posude za hranu od polipropilena su izuzetno praktične za korišćenje u raznim uslovima, budući da polipropilen može izdržati temperature do 120 stepeni Celzijusa. Ova plastična ambalaža je idealna za pakovanje različitih vrsta hrane, uključujući supe, čorbe, paste, pirinač i grilovano povrće.

PET ambalaža za hranu

PET ambalaža za hranu takođe nudi izuzetnu praktičnost i sigurnost. PET plastika je izdržljiva i pogodna za pakovanje hrane koja se čuva na temperaturama do 60 stepeni Celzijusa. U Motospeed ponudi možete pronaći širok spektar PET ambalaže, uključujući četvrtastu, pravougaonu, ovalnu i okruglu ambalažu, kao i izdignute varijante posuda četvrtastog i pravougaonog oblika. Ova vrsta ambalaže savršena je za pakovanje salata, voća, komadnih kolača, dezerta i drugih hladnih ili blago toplih jela.

Četvrtasta ambalaža od PET plastike

Četvrtasta ambalaža od PET plastike je pre svegai multifunkcionalna. Oblik posuda omogućava efikasno pakovanje različitih vrsta hrane, uključujući salate, voće, peciva i hladna jela poput voćnih kompota i konditorskih poslastica. Ova ambalaža je pogodna za upotrebu u restoranima brze hrane, ketering službama kao i za pakovanje hrane za poneti.

Četvrtasta izdignuta ambalaža od PET plastike

Izdignute četvrtaste posude od PET plastike su idealne za posluživanje hrane koja zahteva dodatni prostor, poput komadnih kolača, rolata, štrudli i sl. Njihov dizajn omogućava elegantno pakovanje hrane, dok izdignuti deo omogućava da se hrana ne stišnjava i stvara dodatni prostor.

Pravougaona ambalaža od PET plastike

Pravougaona ambalaža od PET plastike nudi praktično rešenje za pakovanje raznovrsnih jela. Njihov oblik omogućava efikasno korišćenje prostora u transportu, čineći ih idealnim za pakovanje hladnih predjela, mlevenog mesa, štapića, grisina, koktel peciva i drugih grickalica.

Pravougaona izdignuta ambalaža od PET plastike

Izdignute pravougaone posude od PET plastike pružaju dodatni prostor za pakovanje hrane koja zahteva više visinskog prostora. Ove posude su pogodne za pakovanje specijalnih jela, složenih salata, kolača i druge hrane.

Ovalna ambalaža od PET plastike

Ovalna plastična ambalaža od PET plastike je elegantno rešenje za pakovanje različitih vrsta salata i jela. Njihov oblik omogućava efikasno korišćenje prostora, dok ovalni dizajn pruža atraktivan prikaz hrane. Ove posude su idealne za pakovanje voća, salata, desertnih poslastica i drugih jela.

Okrugla ambalaža od PET plastike

Okrugla ambalaža od PET plastike je praktično rešenje za pakovanje različitih vrsta hrane. Njihov oblik omogućava ravnomerno raspoređivanje hrane, dok se okrugli dizajn lako stapa sa estetikom različitih jela. Ove posude su pogodne za pakovanje voćnih, zelenih i kremastih salata, kuvanog žita, dezerta i drugih jela.

PP menu box – Posude za ketering od polipropilena

PP menu box je još jedan praktičan proizvod koji nudi Motospeed doo. Ove kutije su idealne za pakovanje brze hrane, kao što su sendviči, grilovani obroci, salate i sendviči sa hranom. Polipropilenska ambalaža je sigurna za korišćenje do 120 stepeni Celzijusa, čineći je pouzdanim izborom za pakovanje različitih vrsta hrane.

Plastični tanjiri

Plastični tanjiri takođe pružaju korisnu opciju za posluživanje hrane na događajima i dečijim rođendanima, ali su primenu našle i u konzuiranju hrane za poneti. Tanjiri od plastike su laki, ne treba da se peru i pružaju praktično i ekonomično rešenje za serviranje hrane.

Uz raznovrsne opcije plastične ambalaže za hranu koje nudi Motospeed, korisnici imaju mogućnost da efikasno i sigurno pakuju hranu za različite potrebe, bez obzira da li se radi o brzoj hrani za poneti, ili je reč o očuvanju svežine i higijene prilikom pakovanja hrane za kasniju upotrebu.