MOTOSPEED iz Beograda, je porodična kompanija koja ima decenijsko iskustvo u distribuciji plastične, stiroporne, aluminijumske i kartonske ambalaže za pakovanje hrane i danas predstavlja lidera u snabdevanju istom.

Ambalaža za pakovanje hrane iz MOTOSPEED asortimana se najviše upotrebljava u industriji konditorskih proizvoda, ketering službama, restoranima, pekarama, pečenjarama, mesarama, kao i mnogim drugim granama prehrambene industrije.

Za kompletan asortiman naših proizvoda posedujemo sve potrebne sertifikate koji su usklađeni sa aktuelnim evropskim standardima.

Pored ambalaže u ponudi se mogu naći i raznovrsne mašine za pakovanje hrane. Iako sa ponudom koja broji preko 300 proizoda možemo da rešimo većinu problema u domenu pakovanja hrane za komercijalne svrhe, uvek smo otvoreni i spremni na saradnju zarad plasniranja novih proizvoda na tržište.

Naš tim čine stručni i profesionalni ljudi koji uvek nastoje da pruže kvalitetno, savremeno i ekonomski opravdano rešenje u rešavanju problema pakovanja proizvoda naših klijenata.

Cilj kompanije MOTOSPEED je sticanje poverenja od strane klijenata i partnera, a sve to kako bi se stvorili povoljni uslovi za trajno prisustvo naše kompanije na tržištu.

Sva naša ambalaža poseduje neophodne ISO sertifikate Evropske unije o kvalitetu i upotrebi u prehrambenoj i ljudskoj ishrani.