Posude za ketering i dostavu hrane od stiropora, aluminijuma i polipropilena

Posude za ketering u Motospeed asortimanu dizajnirane su da zadovolje različite potrebe i preferencije korisnika. Od posuda bez pregrada, idealnih za pakovanje jednostavnih obroka, do posuda sa više pregrada koje omogućavaju odvojeno pakovanje različitih vrsta hrane. Bez obzira na to da li vam je potrebna jednostavna ambalaža za brzu dostavu ili kompleksnije rešenje za posluživanje višekomponentnih obroka, naša kolekcija posuda za ketering ima sve što vam je potrebno da osigurate efikasno i elegantno posluživanje hrane.

Pogledajte asortiman posuda za ketering u nastavku, a proizvode koje vas interesuju možete izabrati za upit i zahtevati cenovnik ili/i besplatne uzorke… nastavi sa čitanjem ➥


Posude za ketering su ključni element svakog ugostiteljskog poslovanja, koji nudi praktična i efikasna rešenja za pakovanje i posluživanje hrane. U našoj ponudi, ističemo tri glavne vrste ambalaže za ketering i dostavu hrane:

Posude za ketering bez pregrada

Posude bez pregrada pružaju praktično rešenje za pakovanje hrane u različitim situacijama. Ove posude su idealne za serviranje jedne vrste hrane ili jela koja se mogu mešati. Bez pregrada unutar posude, omogućavaju lako kombinovanje različitih sastojaka i brzo posluživanje obroka.

Ovakve posude se često koriste u ketering industriji zbog svoje praktičnosti i efikasnosti. Omogućavaju kreativno kombinovanje sastojaka, što je posebno korisno prilikom serviranja raznovrsnih obroka na događajima ili proslavama. Bez pregrada, svaki zalogaj donosi spoj ukusa i tekstura, što čini iskustvo konzumiranja hrane zanimljivijim i raznolikijim.

Posude za ketering sa pregradama

Posude MB2 i MB3 dolaze sa više pregrada, omogućavajući odvojeno pakovanje različitih vrsta hrane. Ovo je idealno za posluživanje obroka sa više komponenti, kao što su glavno jelo, prilog i salata.

Ketering posude sa pregradama su praktično rešenje za pakovanje kompletnih obroka u jednoj posudi. Svaka pregrada omogućava odvojeno pakovanje različitih delova obroka, čime se očuvava integritet svakog dela hrane i sprečava mešanje ukusa. Ovakve posude su izuzetno korisne za dostavu gotovih jela, kao i za poslovne sastanke i proslave gde se serviraju kompletni obroci.

Posude za dostavu i ketering MB2 i MB3 mogu se koristiti za pakovanje glavnog jela u jednu pregradu, priloga u drugu, dok se salata ili dodaci mogu staviti u treću pregradu. Ovo omogućava krajnjim korisnicima da jednostavno i praktično konzumiraju kompletni obrok, bez potrebe za dodatnim posudama.

Ketering posude sa pregradama pružaju organizovan i estetski prijatan način posluživanja hrane, čime se olakšava rad osoblja i unapređuje iskustvo gostiju. Ove posude su neizostavan deo opreme za ugostiteljske objekte koji žele da pruže kvalitetne usluge i udobnost svojim gostima.

Posude za ketering u verzijam od različitih materijala

Naš asortiman posuda za ketering obuhvata posude od stiropora, aluminijuma i polipropilena. Svaki od ovih materijala ima svoje karakteristike i prednosti, omogućavajući vam da odaberete najbolje rešenje za vaše potrebe.

Ovi različiti tipovi posuda pružaju širok spektar opcija za pakovanje i posluživanje hrane. Bez obzira na to da li organizujete manji događaj sa brzom dostavom hrane ili elegantni banket sa višekomponentnim obrocima, naša kolekcija posuda za ketering nudi raznolika i funkcionalna rešenja koja će ispuniti vaša očekivanja i potrebe.