Tacne od stiropora za hranu

Stiropor tacne za pakovanje hrane

Stiropor tacne koje nudi Motospeed su idealno rešenje za sve vaše potrebe pakovanja hrane. Naš širok asortiman obuhvata preko 20 modela tacni prilagođenih različitim potrebama. Naše stiropor tacne su pouzdane i praktične čineći vaš proces pakovanja hrane bržim i jednostavnijim. Bilo da prodajte mesne proizvode, filete ribe ili povrće poput šargarepe, celera ili peršuna, naše tacne će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Pogledajte stiropor tacne u nastavku, a posude koje vas interesuju možete izabrati za upit i zahtevati cenovnik ili/i besplatne uzorke…nastavi sa čitanjem ➥


Posebno ističemo naše specijalne ABS stiropor tacne koje su namenjene isključivo pakovanju sirovog mesa, pružajući optimalnu zaštitu i svežinu. Takođe, nudimo i specijalizovane tacne od stiropora za pakovanje celih pilića, garantujući sigurno i higijensko čuvanje proizvoda.
Motospeed se ponosi svojom misijom pružanja najkvalitetnije ambalaže za hranu po najpovoljnijim cenama na tržištu. Naša predanost vašem zadovoljstvu i efikasnosti vašeg poslovanja je naša glavna motivacija.
Naše stiropor tacne se ističu i po svojoj izdržljivosti i lakoći korišćenja, čineći svaki korak u procesu pakovanja hrane efikasnijim. Sa fokusom na očuvanju svežine i kvaliteta hrane, naše tacne su dizajnirane da pruže optimalnu zaštitu i sigurnost vašim proizvodima. Nezamenjiv su alat u svetu pakovanja hrane, pružajući praktična i efikasna rešenja za različite vrste namirnica. Naša linija tacni nudi širok spektar mogućnosti, od pakovanja suhomesnatih proizvoda do svežeg voća i povrća, pa hajmo na trenutak da napravimo i kratak osvrt na neke od popularnijih tacni od stiropora iz našeg asortimana.Tacna od stiropora, kao što je model P-2267, savršeno je prilagođena za pakovanje suhomesnatih proizvoda poput parizera, slanine i kobasica, ali se takođe može koristiti za svežije namirnice kao što su kačkavalj, povrće i suvo voće poput smokvi, šljiva i kajsija.Tacne za hranu od stiropora, kao što su PT-70-24 tacne, pružaju fleksibilno rešenje za pakovanje raznih vrsta hrane, uključujući kačkavalj, povrće, pečurke i suhomesnate proizvode. Njihova multifunkcionalnost čini ih idealnim izborom za različite potrebe u industriji hrane.

Stiropor tacne PT-165 su posebno dizajnirane za pakovanje sirovog mesa, uključujući ćevape, kobasice i filete. Njihova izdržljivost čini ih pouzdanim rešenjem za svaku kuhinju ili prodavnicu hrane, dok se model 2733 može koristiti za raznovrsne namirnice poput šargarepe, paprike i peršuna.

Tacne za pakovanje hrane PT-222 su idealne za različitu hranu, uključujući kačkavalj, sirovo meso, suhomesnate proizvode i druge vrste hrane. Njihova univerzalnost čini ih popularnim izborom među proizvođačima hrane širom industrije.

Stiropor tacne za pakovanje šampinjona su posebno dizajnirane za industriju proizvodnje gljiva, ali se mogu koristiti i za druge vrste voća i povrća. Njihova praktičnost čini ih neizostavnim alatom za svakog proizvođača hrane. Tacne za pakovanje pečuraka sa oznakom MT3 (2734) su pogodne za pakovanje šampinjona, bukovači i drugih vrsta gljiva, ali se takođe mogu koristiti za ribu, filete od mesa i razne druge namirnice, a tu su i tacne od stiropora MT12 i MT9 (2264, 2446) za pakovanje pečenja i roštilja.

Kao lider u industriji ambalaže za hranu, Motospeed je posvećen pružanju najboljih proizvoda po najkonkurentnijim cenama na tržištu. Verujemo da visokokvalitetna ambalaža treba da bude pristupačna svima, a to je i razlog zašto se trudimo da ponudimo najbolje moguće rešenje po najboljoj ceni.

Ukoliko želite da unapredite proces pakovanja hrane i osigurate svežinu i kvalitet vaših proizvoda, Motospeed stiropor tacne su pravi izbor za vas. Kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da vam pomognemo da pronađete savršenu ambalažu za vaše potrebe.