Četvrtaste izdignute PET posude za hranu

Plastične posude za hranu od PET plastike četvrtastog oblika sa izdignutim poklopcem

Plastične posude za hranu sa izdignutim poklopcem idealne su za pakovanje raznovrsnih proizvoda. Ove posude pružaju praktično rešenje za pakovanje maslaca, sireva i komadnih kolača kao što su krempite, dok dizajn posuda zbog izdignutog poklopca omogućava laku identifikaciju proizvoda i omogućava dobar uvid u sadržaj posude.

Pogledajte asortiman u nastavku, a posude koje vas interesuju možete izabrati za upit i zahtevati cenovnik ili/i besplatne uzorke… nastavi sa čitanjem ➥


Osim krempita, ova ambalaža je savršena za pakovanje mnogobrojnih slatkiša, čokoladnih kuglica i voćnih kolača, dok se u mlečnoj industriji koristi za pakovanje mekih sireva, kačkavalja i naravno kajmaka.

Plastične posude za hranu naglašavaju estetski aspekt sa svojim četvrtastim oblikom i izdignutim poklopcem. Elegantan dizajn čini ih privlačnim i pogodnim za izlaganje na policama u prodavnicama.

Ukoliko ove posude nisu savršeno usklađene sa specifičnim zahtevima vašeg poslovanja, treba da budete informisani o tome da u našem asortimanu postoji i PET ambalaža za hranu drugih oblika i dimenzija. Ako vam je potrebna okrugla, ovalna ili neka druga specifična forma, nudimo širok spektar opcija koje odgovaraju raznovrsnim potrebama industrije hrane. Naš cilj je pružiti vam fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja, čineći naš asortiman ambalaže pravim partnerom za sve vrste prehrambenih proizvoda. Kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli pronaći optimalno rešenje koje će zadovoljiti vaše jedinstvene zahteve i doprineti uspehu vašeg poslovanja.

Ono što je jako važno napomenuti je to da sva PET ambalaža za pakovanje hrane nije namenjena za pakovanje vruće hrane koja je toplija od 60 stepeni Celzijusa. Obavezno sačekajte da se hrana prvo ohladi, a ako ipak morate da pakujete vruću, u tom slučaju za vas je najbolje da se odlučite za polipropilensku ili aluminijumsku ambalažu za hranu.