Ambalaža za voće

Plastična ambalaža za voće (9 posuda koja menjaju pravila igre)

Plastična ambalaža za voće predstavlja ključnu kariku u lancu pakovanja i promocije voća u svetu prehrambenog biznisa. Mi u Motospeedu, ne pružamo samo širok izbor ambalaže za hranu, već revolucionarno menjamo način na koji hrana, pa i voće, dospeva na police i vitrine širom Srbije. Naša plastična ambalaža za voće ne samo što osigurava svežinu i bezbednost, već postavlja standarde u estetici i funkcionalnosti.

Pogledajte ambalažu za voće u nastavku, a posude koje vas interesuju možete izabrati za upit i zahtevati cenovnik ili/i besplatne uzorke… nastavi sa čitanjem ➥


Saradnja sa ugostiteljskim objektima, marketima i proizvođačima hrane omogućava nam da razumemo potrebe tržišta i da kreiramo ambalažu koja se ističe svojom inovativnošću i kvalitetom. Naša ponuda uključuje devet posuda koje su dizajnirane da zadovolje sve zahteve pakovanja voća.

Posude za voće sa poklopcem

Naša linija posuda za voće sa poklopcem postavlja standarde u praktičnosti i svežini. Ove posude su idealne za pakovanje manjih i srednjih količina voća, pružajući sigurnost i zaštitu tokom transporta i skladištenja. Svaka posuda je pažljivo dizajnirana kako bi očuvala svežinu voća i istovremeno omogućila lako otvaranje i zatvaranje poklopca.

  1. Posuda za voće sa poklopcem L-010 – 150gr
  2. Posuda za voće sa poklopcem L-011 – 250gr
  3. Posuda za voće sa poklopcem L-012 – 375gr
  4. Posuda za voće sa poklopcem L-013 – 500gr
  5. Posuda za voće sa poklopcem L-016 – 1000gr

Posude za voće bez poklopca

Posude za voće bez poklopca nude 2 opcije za pakovanje voća i to u paketima od 500 i 1000 grama. Ove posude su posebno osmišljene da zadovolje potrebe proizvođača i distributera koji traže efikasna rešenja za pakovanje voća koje omogućavaju brz pristup i preglednost proizvoda. Sa različitim zapreminama i visinama, ove posude su prilagodljive i fleksibilne za različite vrste voća i potrebe pakovanja.

  1. Posuda za voće bez poklopca L-023 – 150gr
  2. Posuda za voće bez poklopca L-026 – 1000gr

Ambalaža za voće u formi tacne

  1. Ambalaža za voće H25 – visina 25mm
  2. Ambalaža za voće H41 – visina 41mm

Ova ambalaža za voće predstavljaju funkcionalno rešenje za pakovanje voća na elegantan način. Ove posude kombinuju funkcionalnost sa jednostavnim dizajnom, čineći ih idealnim izborom za svečane prilike, kao i za svakodnevnu upotrebu. Obe posude pružaju mogućnost kreiranja privlačnih aranžmana voća koji će privući pažnju kupaca i dodati vrednost Vašem proizvodu.

Druga rešenja za pakovanje voća

Pored svih navedenih posuda u našem asortimanu se takođe mogu pronaći i plastične čaše, sa ili bez poklopca, koje su svoju primenu našle i u pakovanju jagodičastog, bobičastog i koštunjavog voća. Plastične čaše ART 250, ART 300, ART 400 i ART 500 se sve češće mogu primetiti na pijacama, u lokalnim prodavnicama, marketima, kao i na drugim prodajnim mestima gde obavljaju ulogu ambalaže za voće.

Učinite svoje voće nezaboravnim uz našu plastičnu ambalažu koja definiše standarde kvaliteta i estetike. Pozovite nas danas i budite deo promene koja oblikuje budućnost prehrambene industrije!

Alternativno, možete nas zapratiti na Instagramu kako biste bili u toku sa najnovijim trendovima u svetu ambalaže za voće, inspirativnim idejama za pakovanje i ekskluzivnim ponudama! Zapratite nas danas i pridružite se našoj zajednici koja svakodnevno inspiriše i oblikuje industriju ambalaže!