Pravougaone izdignute PET posude za hranu

Ambalaža od plastike za hranu pravougaonog oblika sa izdignutim poklopcem – PET

Ambalaža od plastike za hranu pravougaonog oblika sa izdignutim poklopcem pruža izvanrednu zaštitu i praktičnost za raznovrsne prehrambene proizvode. Ova ambalaža od PET plastike pruža optimalno rešenje za pakovanje vaše hrane, a zbog svog pravougaonog oblika sa izdignutim poklopcem pruža izvanrednu zaštitu i praktičnost za raznovrsne prehrambene proizvode.

Pogledajte asortiman ambalaže od plastike u nastavku, a posude koje vas interesuju možete izabrati za upit i zahtevati cenovnik ili/i besplatne uzorke, pa i prezentaciju izabranih proizvoda… nastavi sa čitanjem ➥


Napravljena od visokokvalitetne PET plastike, ova ambalaža je idealna za pakovanje tvrdih sireva, komadnih kolača i ostalih proizvoda koji zahtevaju posebnu pažnju pri transportu i skladištenju. Raspon zapremine od 500 do 2000 mililitara omogućava vam da odaberete odgovarajuću veličinu za vaše potrebe.

Važno je napomenuti da PET plastika trpi temperature do 60 stepeni Celzijusa, stoga je važno pravilno planirati fazu pakovanja hrane. Preporučujemo da se ova ambalaža koristi za pakovanje hrane hladne ili sobne temperature, izbegavajući pakovanje vrućih jela kako biste osigurali integritet ambalaže i kvalitet vaše hrane. Osim toga, naša ambalaža pruža određenu visinu koja je idealna za pakovanje raznih većih komada hrane, posebno je popularna u konditorskoj industriji.

Zahvaljujući svojoj visini, ova ambalaža savršeno se prilagođava pakovanju alve, štrudle, testastih deserta i sličnih poslastica. Njena čvrsta konstrukcija osigurava stabilnost i sigurnost tokom transporta i manipulacije proizvodima, dok izdignuti poklopac dodatno obezbeđuje hermetičko zatvaranje, čuvajući svežinu i kvalitet hrane. Estetski dizajn ambalaže doprinosi i atraktivnom izgledu upakovanih proizvoda na policama prodavnica, privlačeći pažnju potrošača i poboljšavajući ukupno iskustvo kupovine.

Naša ambalaža od plastike za hranu sa izdignutim poklopcem će obezbediti da se osećate sigurnim u to da će vaši proizvodi biti dobro pakovani i spremni za distribuciju, uz to pružajući zadovoljstvo i sigurnost vašim kupcima. Odaberite Motospeed ambalažu za hranu i dugoročno unapredite svoje poslovanje!