Četvrtaste PET posude za hranu

Ambalaža od PET plastike četvrtastog oblika sa ravnim poklopcem

Ambalaža od PET plastike četvrtastog oblika sa ravnim poklopcem predstavljaja savršeno rešenje za pakovanje raznovrsne hrane pri temperaturama do 60 stepeni Celzijusa. Ove posude pružaju dobru otpornost i sigurnost tokom transporta i skladištenja.

Pogledajte asortiman u nastavku, a posude koje vas interesuju možete izabrati za upit i zahtevati cenovnik ili/i besplatne uzorke… nastavi sa čitanjem ➥


Važno je napomenuti da ove posude nisu predviđene za pakovanje vruće hrane, budući da su namenjene za temperaturni opseg do 60 stepeni Celzijusa. Ukoliko imate potrebu za pakovanjem hrane viših temperatura, preporučujemo polipropilensku ili PP ambalažu za hranu koja može podneti temperature do 120 stepeni Celzijusa.Četvrtaste PET posude sa ravnim poklopcem su idealno rešenje za pakovanje različitih vrsta suhomesnatih proizvoda, sireva, čvaraka i gotovih jela, ali se koriste i kao ambalaža za kolače. Njihov dizajn omogućava efikasno organizovanje i skladištenje, čineći ih praktičnim izborom za proizvođače hrane i ugostiteljske objekte. Zahvaljujući PET materijalu, posude čuvaju svežinu i ukus proizvoda, obezbeđujući dugotrajnost i kvalitetnu prezentaciju. Ravan poklopac ovim posudama pruža dodatnu stabilnost i lakoću prilikom manipulacije, čineći ih pouzdanim partnerom u očuvanju kvaliteta prehrambenih proizvoda.

Ova četvrtasta ambalaža od PET plastike sa ravnim poklopcem postala je prva opcija za mlekare koje žele kvalitetno i sigurno pakovanje svojih sireva i kajmaka. Njihova svestrana primena proteže se i na velike i male markete, gde se koriste za pakovanje suhomesnatih i mlečnih proizvoda. Njihova popularnost među mlekarama i marketima svedoči o njihovoj pouzdanosti i prilagodljivosti različitim vrstama proizvoda i poslovnim modelima.

Osim mlekara i marketa, četvrtaste PET posude sa ravnim poklopcem su takođe pronašle svoje mesto u fast food restoranima u funkciji ambalaže za salate, dajući praktičnost i očuvanje svežine povrća i drugih sastojaka. Njihov jednostavan dizajn olakšava prezentaciju hrane i omogućava lako otvaranje i zatvaranje poklopca, čime se poboljava iskustvo korisnika.